Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТГРБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пиж А. П. Пр. 4 (К) 120.769 Рекомендовано (к) 143 108 124 131
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Українська література: 131
2 Чередниченко Б. І. Пр. 2 (К) 148.593 Допущено 146 143 148 158
  • Українська мова: 146
  • Математика: 143
  • Історія України: 148
  • Географія: 158
3 Верич Ю. В. Пр. 14 (К) 144.280 Деактивовано (зарах. на б) 150 134 149 148
  • Українська мова: 150
  • Математика: 134
  • Історія України: 149
  • Іноземна мова: 148
4 Манжос І. О. Пр. 8 (К) 139.037 Деактивовано (зарах. на б) 160 123 120 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 123
  • Історія України: 120
  • Географія: 150
5 Гугіда І. Ю. Пр. 3 (К) 128.720 Деактивовано (зарах. на б) 149 100 127 148
  • Українська мова: 149
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 148