Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВСGХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 60 • БМ 10 • К 50
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 1.3
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бойко В. С. 167.000 До наказу (б) 167
  • Співбесіда: 167
  • РК: 1.04
done_all
2 Гавриш Е. М. 164.000 До наказу (б) 164
  • Співбесіда: 164
  • РК: 1.04
done_all
3 Сорока Я. С. 159.000 До наказу (б) 159
  • Співбесіда: 159
  • РК: 1.04
done_all
4 Луніч П. В. 149.000 До наказу (б) 149
  • Співбесіда: 149
  • РК: 1.04
done_all
5 Книшенко В. Р. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.04
done_all
6 Кибкало Р. Ю. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
7 Пишна С. С. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.04
done_all
8 Макаренко Д. О. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.04
done_all
9 Максименко З. В. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all
10 Усякий Н. А. 129.000 До наказу (б) 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.04
done_all
11 Комар М. О. 0.000 Зареєстровано
12 Плужник М. Ю. 0.000 Зареєстровано
13 Луніч П. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)