Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 20 • К 20
Заяв 2
/ Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лейченко Є. М. 100.000 Зареєстровано 143 151
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 151
2 Плахотний Р. В. 100.000 Заява надійшла з сайту 130 125
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 125