Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 8 • К 8
Заяв 2
/ Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Куляс А. Д. 170.800 Допущено 152 162 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 180
2 Марковецька О. І. 166.000 Допущено 137 153 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 180