Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФГРТБIПВФД Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
/ Технології в ресторанному господарстві
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Косяк В. Р. 159.200 Допущено 130 156 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 156
  • Фахове випробування: 170
2 Милка Д. В. 153.400 Допущено 137 165 155
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 155
3 Кузьменко А. С. 151.200 Допущено 157 179 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 179
  • Фахове випробування: 140