Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 7 • БМ 2 • К 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
/ Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніньовський Н. В. Пр. 3 (Б) 171.800 Допущено 167 182 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 167
  • ТЗНК: 182
  • Фахове випробування: 170
2 Шувалова М. В. Пр. 3 (Б) 165.200 Допущено 137 179 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 179
  • Фахове випробування: 170
3 Трещейко В. М. К 100.000 Зареєстровано 182 171
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 182
  • ТЗНК: 171