Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 10
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 105
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 105
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 105
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 105
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 105
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 105
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 105
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 105
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 105
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 105
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дуда М. І. 118.000 До наказу (к) 118
  • Співбесіда: 118
done_all
2 Баглай І. В. 113.000 До наказу (к) 113
  • Співбесіда: 113
done_all
3 Фірлей Г. А. 195.000 Рекомендовано (к) 160 115 181 167
  • Українська мова: 160
  • Математика: 115
  • Історія України: 181
  • Українська література: 167
4 Молюх О. П. 113.000 Рекомендовано (к) 113
  • Співбесіда: 113
done
5 Побран Х. Б. 0.000 Зареєстровано
6 Зеленко М. М. 0.000 Зареєстровано
7 Семегінівський Г. М. 0.000 Зареєстровано
8 Канц О. М. 0.000 Зареєстровано
9 Канц М. М. 0.000 Зареєстровано
10 Савчин Д. О. 0.000 Зареєстровано