Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІСР Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 39 • К 39
Заяв 4
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Губачі С. Т. Пр. 5 (К) 136.200 Відмова 150 115 143 144
  • Українська мова: 150
  • Математика: 115
  • Історія України: 143
  • Українська література: 144
2 Шабля М. В. Пр. 2 (К) 133.077 Відмова 148 123 138 150
  • Українська мова: 148
  • Математика: 123
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 150
3 Лукомська Х. В. Пр. 3 (К) 130.600 Відмова 140 114 144
  • Українська мова: 140
  • Математика: 114
  • Історія України: 144
4 Богоніс Х. І. Пр. 1 (К) 129.000 Відмова 143 108 132 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Іноземна мова: 140