Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФТМСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Свіргуніна В. А. Пр. 1 (К) 130.120 До наказу (к) 142 108 134 145
  • Українська мова: 142
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Українська література: 145
done_all
2 Хмеленко Є. Л. Пр. 6 (К) 148.269 Відхилено (к) 165 140 166 150
  • Українська мова: 165
  • Математика: 140
  • Історія України: 166
  • Іноземна мова: 150
3 Верич Ю. В. Пр. 9 (К) 144.280 Деактивовано (зарах. на б) 150 134 149 148
  • Українська мова: 150
  • Математика: 134
  • Історія України: 149
  • Іноземна мова: 148
4 Башкевич К. В. Пр. 2 (К) 129.880 Деактивовано (зарах. на б) 144 108 127 148
  • Українська мова: 144
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 148