J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 6
- Оригіналів: 6
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Олійник І. А. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 165.850 | До наказу (к) |
155 160 160 173
|
— | done_all |
2 | 2 Кривошта Я. Є. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 143.166 | До наказу (к) |
146 131 140 115
|
— | done_all |
3 | 3 Таран Д. С. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 140.726 | До наказу (к) |
138 134 116 134
|
— | done_all |
4 | 4 Маршавіна Є. Ю. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 140.063 | До наказу (к) |
148 114 134
|
— | done_all |
5 | 5 Кутепа К. О. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 138.189 | До наказу (к) |
125 115 134 146
|
— | done_all |
6 | 6 Полтєва В. Ф. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 133.909 | До наказу (к) |
134 108 132 131
|
— | done_all |
7 | 7 Мандриченко М. Ю. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 141.240 | Відхилено (к) |
143 108 142 145
|
— | — |
8 | 8 Косолапова А. І. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 153.882 | Деактивовано (зарах. на б) |
154 137 143 142
|
— | — |