Зачекайте...

G13 Харчові технології

Інженерно-технологічний Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • БМ 2 • К 8
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 2
/ Технології харчування
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мазур Т. О. Пр. 1 (Б) 174.200 Допущено 130 159 194
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 194
2 Проценко Д. Д. Пр. 1 (Б) 158.400 Допущено 137 139 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 172
3 Сандул С. А. Пр. 5 (Б) 139.400 Допущено 124 153 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 140
4 Зайченко О. В. Пр. 3 (Б) 131.400 Допущено 137 130 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 130
  • Фахове випробування: 130