Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФЕМ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чикало Д. П. Пр. 1 (К) 124.407 До наказу (к) 120 100 138 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Географія: 147
done_all
2 Стрийвус Ю. С. Пр. 4 (К) 124.275 Рекомендовано (к) 131 123 140 142
  • Українська мова: 131
  • Математика: 123
  • Історія України: 140
  • Біологія: 142
3 Шагадин Х. В. Пр. 2 (К) 146.593 Деактивовано (зарах. на б) 144 140 156 150
  • Українська мова: 144
  • Математика: 140
  • Історія України: 156
  • Географія: 150