J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 1
- Рекомендовано всього: 4
- Рекомендован на контракт: 4
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Афанасьєва А. Д. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 135.662 | До наказу (к) |
145 115 134 131
|
— | done_all |
2 | 2 Токарева М. Ю. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 132.520 | Рекомендовано (к) |
146 137 134 105
|
— | — |
3 | 3 Кулик С. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 126.880 | Рекомендовано (к) |
140 100 132
|
— | — |
4 | 4 Мороз Ю. А. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 123.344 | Рекомендовано (к) |
115 100 130 142
|
— | — |
5 | 5 Коломієць Є. П. Пр. 8 (К) | 8 (К) | 121.720 | Рекомендовано (к) |
144 100 132 115
|
— | — |
6 | 6 Захарченко Д. С. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 133.813 | Деактивовано (зарах. на б) |
138 108 138 142
|
— | — |
7 | 7 Лисенко П. В. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 123.200 | Деактивовано (зарах. на б) |
136 131 116 100
|
— | — |