Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІГРіТБЕ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 10м
ВМ 47 • БМ 10 • К 37
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 0.7
/ Сенсорний аналіз в харчових технологіях
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ковальчук І. Г. Пр. 1 (Б) 157.000 Допущено 140 135 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 170
2 Меш І. І. Пр. 1 (Б) 142.200 Допущено 140 151 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 140
3 Антонова Н. А. К 100.000 Зареєстровано
4 Бойко С. Є. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 116 159
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 159
5 Галєвський Д. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 124 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 135
6 Короткова І. О. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 177 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 177
  • ТЗНК: 156
7 Гордейчук Л. О. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 130 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 143
8 Лободін С. О. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 116 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 130