Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 35 • БМ 17 • К 18
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 0.41
/ Технології продуктів бродіння і виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Луцик Я. А. Пр. 1 (Б) 173.200 Допущено 146 162 186
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 146
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 186
2 Швець О. О. Пр. 1 (Б) 167.000 Допущено 160 159 172
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 172
3 Пишна Д. Б. Пр. 1 (Б) 162.400 Допущено 140 162 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 170
4 Николяк Д. Т. Пр. 1 (Б) 160.600 Допущено 152 159 164
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 164
5 Микитин С. М. Пр. 1 (Б) 143.400 Допущено 116 139 154
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 154
6 Маїк І. А. Пр. 1 (Б) 140.000 Допущено 130 162 136
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 136
7 Чабан О. Р. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 152 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • ТЗНК: 175