Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ДФККУК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Новосьолова А. В. 134.000 До наказу (к) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.04
done_all
2 Маляр Д. В. 133.000 До наказу (к) 133
  • Співбесіда: 133
  • РК: 1.04
done_all
3 Кузьменко А. В. 121.000 До наказу (к) 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.04
done_all
4 Новосьолова К. В. 116.000 До наказу (к) 116
  • Співбесіда: 116
  • РК: 1.04
done_all
5 Остапенко О. С. 112.000 До наказу (к) 112
  • Співбесіда: 112
  • РК: 1.04
done_all
6 Чумак М. М. 124.000 Рекомендовано (к) 124
  • Співбесіда: 124
  • РК: 1.04
7 Синиця Є. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)