Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВОФСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хромова А. М. 154.000 До наказу (к) 120 100 134 138
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • Географія: 138
done_all
2 Андріїшин Н. В. 154.000 До наказу (к) 125 100 132 136
  • Українська мова: 125
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Географія: 136
done_all
3 Мандзюк В. В. 111.000 До наказу (к) 111
  • Співбесіда: 111
done_all
4 Котів І. Р. 151.000 Зареєстровано 142 115 127 100
  • Українська мова: 142
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Географія: 100
5 Бойчук Р. І. 0.000 Зареєстровано
6 Дем`янів Ю. А. 0.000 Зареєстровано
7 Дутчак Ю. Т. 0.000 Зареєстровано