Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
/ Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тишко М. Б. 123.000 До наказу (б) 123
  • Співбесіда: 123
Співбесіда
done_all
2 Солома Н. П. 194.000 До наказу (б) 194
  • Співбесіда: 194
done
3 Лоя Ф. Ф. 146.000 До наказу (б) 146
  • Співбесіда: 146
done_all
4 Мухаммад С. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
5 Петро С. І. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
6 Молнар А. І. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
7 Дараган К. І. 157.000 Відхилено (б) 140 100 127 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Українська література: 134