Зачекайте...

G13 Харчові технології

СФНУХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
/ Технології харчування
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Осьмакова А. В. Пр. 1 (К) 151.050 До наказу (к) 151 131 138
  • Українська мова: 151
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Зайчук І. А. Пр. 1 (К) 138.335 До наказу (к) 136 137 107
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Фізика: 107
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Осьмакова А. В. Пр. 2 (К) 151.050 Скасовано (втрата пріор.) 151 131 138
  • Українська мова: 151
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
4 Гайдар М. Д. Пр. 4 (К) 127.719 Деактивовано (зарах. на б) 145 100 126
  • Українська мова: 145
  • Математика: 100
  • Іноземна мова: 126
  • РК: 1.07