Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мартинюк В. М. 172.000 Допущено 134 140 130 147
  • Українська мова: 134
  • Математика: 140
  • Історія України: 130
  • Біологія: 147
2 Мамчур Є. О. 162.000 Заява надійшла з сайту 131 134 120 134
  • Українська мова: 131
  • Математика: 134
  • Історія України: 120
  • Географія: 134