Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІЗП Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 148-4956884 В. О. Пр. 1 (К) 144.244 До наказу (к) 145 130 150 140
  • Українська мова: 145
  • Математика: 130
  • Історія України: 150
  • Іноземна мова: 140
  • РК: 1.07
Квота-2 done_all
2 Троян В. А. Пр. 2 (К) 129.223 Рекомендовано (к) 140 100 134 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 134
  • Українська література: 138
  • РК: 1.07
3 Цимаєнко А. Д. Пр. 15 (К) 147.501 Деактивовано (зарах. на б) 138 134 138 142
  • Українська мова: 138
  • Математика: 134
  • Історія України: 138
  • Географія: 142
  • РК: 1.07