Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 7 • БМ 1 • К 6
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 1
/ Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово–овочевої сировини, чаю, кави та прянощів
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колесник Н. П. Пр. 4 (Б) 172.000 Допущено 146 159 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 146
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 185