Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ДВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 60 • К 60
Заяв 5
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Подлужна А. А. 188.000 Рекомендовано (к) 157 151 141 153
  • Українська мова: 157
  • Математика: 151
  • Історія України: 141
  • Іноземна мова: 153
done_all
2 Івасишин В. М. 135.000 Рекомендовано (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
3 Кондратова О. О. 110.000 Рекомендовано (к) 110
  • Співбесіда: 110
done_all
4 Матвєєва С. Ю. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
done_all
5 Федишин Н. Р. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)