Зачекайте...

G13 Харчові технології

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 8 • БМmax 5 • К 3
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Богословська М. М. Пр. 1 (Б) 146.443 До наказу (б) 149 131 142 156
  • Українська мова: 149
  • Математика: 131
  • Історія України: 142
  • Біологія: 156
  • ГК: 1.02
done_all
2 Капітан В. І. Пр. 1 (Б) 143.674 До наказу (б) 143 143 130 142
  • Українська мова: 143
  • Математика: 143
  • Історія України: 130
  • Біологія: 142
  • ГК: 1.02
done_all
3 Балаж С. Я. Пр. 1 (Б) 118.791 Рекомендовано (к) 115 131 132 125
  • Українська мова: 115
  • Математика: 131
  • Історія України: 132
  • Українська література: 125
  • ГК: 1.02
4 Голубка С. Г. Пр. 7 (К) 137.259 Деактивовано (зарах. на б) 152 134 143 147
  • Українська мова: 152
  • Математика: 134
  • Історія України: 143
  • Іноземна мова: 147
5 Криванич В. В. Пр. 1 (Б) 121.772 Відмова 150 108 143 138
  • Українська мова: 150
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Географія: 138
  • ГК: 1.02
6 Деберина К. В. Пр. 2 (Б) 121.066 Деактивовано (зарах. на б) 142 123 141 110
  • Українська мова: 142
  • Математика: 123
  • Історія України: 141
  • Українська література: 110
  • ГК: 1.02
7 Криванич В. В. Пр. 5 (К) 119.385 Деактивовано (зарах. на б) 150 108 143 138
  • Українська мова: 150
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Географія: 138