Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 25 • БМ 12 • К 13
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.42
/ Технології зберігання, консервування та переробки молока
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Колесник Н. П. Пр. 3 (Б) 172.000 Допущено 146 159 185
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 146
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 185
2 Завгородній М. М. Пр. 1 (Б) 171.400 Допущено 164 168 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 175
3 Терпило С. О. Пр. 1 (Б) 165.000 Допущено 108 147 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 190
4 Мигович В. А. Пр. 1 (Б) 160.600 Допущено 108 125 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 190
5 Холявко А. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 143 151
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 151