Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Крицька І. Р. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
2 Бальоха В. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
3 Герасименко Т. О. 145.000 До наказу (б) 145
  • Співбесіда: 145
done_all
4 Коваленко І. В. 160.000 Рекомендовано (б) 160
  • Співбесіда: 160
5 Єніна Ю. Р. 147.000 Допущено (к, за ріш. ПК) 147
  • Співбесіда: 147
done_all