Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІКіКІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гончарук А. О. Пр. 1 (К) 121.154 До наказу (к) 150 115 127 109
  • Українська мова: 150
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 109
done_all
2 Бойченко Я. Д. Пр. 1 (К) 132.440 Відхилено (к) 136 123 127 148
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Українська література: 148
3 Сергєєва В. О. Пр. 4 (К) 150.050 Деактивовано (зарах. на б) 160 147 141
  • Українська мова: 160
  • Математика: 147
  • Історія України: 141
4 Іванюк А. Б. Пр. 5 (К) 141.333 Деактивовано (зарах. на б) 144 137 140 147
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Історія України: 140
  • Біологія: 147
5 Морозова К. О. Пр. 6 (К) 134.745 Відмова 149 134 141 154
  • Українська мова: 149
  • Математика: 134
  • Історія України: 141
  • Біологія: 154