Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 19
  • Зараховано: 14
  • Оригіналів: 14
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Юркевич Ю. Ю. 180.000 До наказу (к) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
2 Мельник Г. І. 180.000 До наказу (к) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
3 Овадюк Д. С. 180.000 До наказу (к) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
4 Татарчук О. І. 170.000 До наказу (к) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
5 Кірстюк В. В. 170.000 До наказу (к) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
6 Каглюк М. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
7 Грінка І. М. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
8 Гульчак О. В. 158.000 До наказу (к) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
9 Романенко О. А. 158.000 До наказу (к) 158
  • Співбесіда: 158
done_all
10 Запотічна Ю. В. 157.000 До наказу (к) 157
  • Співбесіда: 157
done_all
11 Попова А. Є. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
12 Бойко М. В. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
13 Івончак П. Б. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
14 Гончар В. А. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
15 Гуйван Д. С. 0.000 Зареєстровано
16 Кобилянська Н. І. 0.000 Зареєстровано
17 Костиренко А. Н. 0.000 Зареєстровано
18 Іванова В. 0.000 Зареєстровано
19 Петрушко Д. Д. 0.000 Зареєстровано