Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сотнікова А. М. 180.000 До наказу (к) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
2 Борисенко Є. В. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
3 Тертична М. О. 172.000 Рекомендовано (к) 172
  • Співбесіда: 172
4 Гладченко А. Ю. 155.000 Рекомендовано (к) 155
  • Співбесіда: 155
5 Кириленко А. В. 0.000 Зареєстровано
6 Квітка О. О. 0.000 Зареєстровано