Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 7 • К 7
Заяв 1
/ Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сидоренко К. Д. 148.400 Допущено 157 135 150
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 157
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 150