Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 23 • К 23
Заяв 12
/ Технологія та організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 120
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Мацола В. Ю. 177.000 До наказу (к) 146 108 150 163
  • Українська мова: 146
  • Математика: 108
  • Історія України: 150
  • Українська література: 163
done_all
2 Павлішко Ф. Ф. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
3 Нергеш О. В. 155.000 До наказу (к) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
4 Пазяк В. В. 155.000 До наказу (к) 155
  • Співбесіда: 155
done
5 Динчик В. В. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
6 Данча І. В. 136.000 До наказу (к) 136
  • Співбесіда: 136
done_all
7 Хмельницький О. М. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
8 Шпак В. В. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
9 Корнута Є. В. 136.000 Відхилено (к) 136
  • Співбесіда: 136
10 Ломага С. А. 110.000 Відмова 110
  • Співбесіда: 110
11 Івашко С. І. 104.000 Відмова 104
  • Співбесіда: 104
12 Повар С. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)