Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТСО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 5
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сукневич В. О. Пр. 6 (К) 142.366 Допущено 140 121 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 121
  • Біологія: 145
  • РК: 1.07
2 Малій Р. Д. Пр. 6 (К) 141.187 Допущено 131 134 130
  • Українська мова: 131
  • Математика: 134
  • Історія України: 130
  • РК: 1.07
3 Степаненко Є. Ю. Пр. 3 (К) 126.498 Відхилено (к) 125 108 124 119
  • Українська мова: 125
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Географія: 119
  • РК: 1.07
4 Варіч М. Р. Пр. 6 (К) 134.820 Деактивовано (зарах. на б) 146 108 142 136
  • Українська мова: 146
  • Математика: 108
  • Історія України: 142
  • Українська література: 136
  • РК: 1.07
5 Магеррамов Г. М. Пр. 4 (К) 131.769 Деактивовано (зарах. на б) 134 100 127 136
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 127
  • Географія: 136
  • РК: 1.07