Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ХТСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 3
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Косенко К. С. 189.000 Рекомендовано (к) 189
  • Співбесіда: 189
  • РК: 1.07
done_all
2 Мошніна А. Є. 175.000 Допущено 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.07
3 Ляшенко В. А. 0.000 Зареєстровано