Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТБРП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 3 • К 7
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рибальченко Д. О. Пр. 3 (Б) 156.750 До наказу (б) 162 147 173 157
  • Українська мова: 162
  • Математика: 147
  • Історія України: 173
  • Українська література: 157
done_all
2 Метушевська В. В. Пр. 2 (Б) 155.295 Деактивовано (зарах. на б) 154 149 155
  • Українська мова: 154
  • Математика: 149
  • Біологія: 155
  • ГК: 1.02
3 Лукін В. В. Пр. 4 (К) 153.786 Деактивовано (зарах. на б) 163 140 154 164
  • Українська мова: 163
  • Математика: 140
  • Історія України: 154
  • Біологія: 164
4 Сич С. В. Пр. 2 (Б) 146.795 Деактивовано (зарах. на б) 145 140 148
  • Українська мова: 145
  • Математика: 140
  • Біологія: 148
  • ГК: 1.02
5 Ткаченко Р. В. Пр. 1 (Б) 122.036 Деактивовано (зарах. на б) 110 123 127 119
  • Українська мова: 110
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Біологія: 119
  • ГК: 1.02