Зачекайте...

G13 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чиж Ю. Б. Пр. 1 (К) 128.128 Рекомендовано (к) 144 115 145 168
  • Українська мова: 144
  • Математика: 115
  • Історія України: 145
  • Географія: 168
  • ГК: 1.02
2 Котляр Т. В. Пр. 4 (К) 144.929 Деактивовано (зарах. на б) 148 137 150 150
  • Українська мова: 148
  • Математика: 137
  • Історія України: 150
  • Біологія: 150
3 Баландюк В. Ю. Пр. 1 (К) 137.360 Відмова 146 134 134 120
  • Українська мова: 146
  • Математика: 134
  • Історія України: 134
  • Українська література: 120
  • ГК: 1.02
4 Гончаренко Є. П. Пр. 3 (К) 133.630 Відмова 148 131 147 137
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 137
5 Боса С. Я. Пр. 1 (К) 132.855 Відмова 140 115 142 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 115
  • Історія України: 142
  • Українська література: 142
  • ГК: 1.02