Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 4
/ Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Валова Д. Ю. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.04
done_all
2 Блоха В. М. 110.000 Відхилено (к) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
3 Станіславова В. І. 105.000 Відхилено (к) 105
  • Співбесіда: 105
  • РК: 1.04
4 Шибирин А. М. 0.000 Відмова