Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • К 4
Заяв 4
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 295-8955835 О. В. Пр. 1 (К) 142.800 Рекомендовано (к) 133 133 162 153
  • Українська мова: 133
  • Математика: 133
  • Історія України: 162
  • Іноземна мова: 153
  • РК: 1.04
Квота-2
2 Ємець Я. О. Пр. 2 (К) 134.353 Рекомендовано (к) 143 100 147 136
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 147
  • Географія: 136
  • РК: 1.04
3 Карасьов Д. І. Пр. 1 (К) 126.960 Рекомендовано (к) 142 100 145 131
  • Українська мова: 142
  • Математика: 100
  • Історія України: 145
  • Іноземна мова: 131
  • РК: 1.04
done
4 Коломієць Є. П. Пр. 6 (К) 121.720 Рекомендовано (к) 144 100 132 115
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Українська література: 115
  • РК: 1.04