Зачекайте...

G13 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 5
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Прихідько М. В. Пр. 1 (К) 124.362 До наказу (к) 136 123 134 147
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Географія: 147
  • ГК: 1.02
done_all
2 Івануса І. І. Пр. 10 (К) 114.154 Допущено 136 100 144 144
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Історія України: 144
  • Географія: 144
3 Партика С. В. Пр. 4 (К) 112.615 Допущено 136 100 142 136
  • Українська мова: 136
  • Математика: 100
  • Історія України: 142
  • Географія: 136
4 Неофіта Д. Б. Пр. 4 (К) 125.000 Відмова 149 108 173 146
  • Українська мова: 149
  • Математика: 108
  • Історія України: 173
  • Географія: 146
5 Кривченко К. Є. Пр. 6 (К) 121.857 Деактивовано (зарах. на б) 120 100 143 140
  • Українська мова: 120
  • Математика: 100
  • Історія України: 143
  • Біологія: 140