Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІБММ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кривошия М. В. Пр. 1 (К) 142.300 До наказу (к) 150 137 140
  • Українська мова: 150
  • Математика: 137
  • Історія України: 140
done_all
2 Кокоць Н. С. Пр. 3 (К) 138.962 Рекомендовано (к) 136 137 151 162
  • Українська мова: 136
  • Математика: 137
  • Історія України: 151
  • Українська література: 162
3 Коцаба А. С. Пр. 2 (К) 132.700 Рекомендовано (к) 148 131 114
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Іноземна мова: 114
4 Бекерська А. М. Пр. 3 (К) 125.650 Деактивовано (зарах. на б) 125 126 126
  • Українська мова: 125
  • Математика: 126
  • Іноземна мова: 126