Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІГРіТБЕ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
/ Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Путіліна А. І. Пр. 8 (К) 138.783 Рекомендовано (к) 120 134 140 147
  • Українська мова: 120
  • Математика: 134
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 147
  • РК: 1.07
2 Денисенко М. А. Пр. 4 (К) 152.857 Деактивовано (зарах. на б) 140 148 130 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 148
  • Історія України: 130
  • Біологія: 145
  • РК: 1.07