Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
/ Бродильне виробництво і виноробство
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Конишев О. В. 146.000 Рекомендовано (к) 146
  • Співбесіда: 146
  • РК: 1.07
done_all
2 Тимусяк І. М. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Співбесіда: 145
  • РК: 1.07
done
3 Тарахненко Л. О. 156.000 Відмова 156
  • Співбесіда: 156
  • РК: 1.07
4 Іванова К. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
5 Плясецький А. Я. 0.000 Відмова