Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 23 • БМ 3 • К 10
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
/ Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рубчинський А. Ю. Пр. 2 (Б) 173.600 Допущено 130 162 192
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 162
  • Фахове випробування: 192
2 86-7407647 А. В. Пр. 1 (Б) 0.000 Допущено
3 Сонічева С. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 150 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 150
  • ТЗНК: 156
4 Гафурі А. Р. Пр. 2 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 164 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • ТЗНК: 156
5 86-7349238 В. П. Пр. 1 (Б) 0.000 Заява надійшла з сайту