Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІНОТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лісова Х. Р. Пр. 1 (К) 132.480 До наказу (к) 149 108 138 143
  • Українська мова: 149
  • Математика: 108
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 143
done_all
2 Чорна В. В. Пр. 1 (К) 137.280 Відмова 138 137 140 134
  • Українська мова: 138
  • Математика: 137
  • Історія України: 140
  • Українська література: 134
3 Григоришин А. В. Пр. 3 (К) 125.654 Відмова 146 100 141 148
  • Українська мова: 146
  • Математика: 100
  • Історія України: 141
  • Іноземна мова: 148
4 Прос С. В. Пр. 4 (К) 123.840 Деактивовано (зарах. на б) 138 100 130 136
  • Українська мова: 138
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Українська література: 136