Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 7 • БМ 5 • К 2
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
/ Зберігання, консервування та переробка м’яса
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Данилко А. М. 134.000 До наказу (б) 134
  • Співбесіда: 134
  • РК: 1.07
Співбесіда
done_all
2 Огородник Д. В. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
  • РК: 1.07
done_all
3 Мунтян А. В. 144.000 До наказу (б) 144
  • Співбесіда: 144
  • РК: 1.07
done_all
4 Ткачук М. Д. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.07
done_all
5 Тропіна А. О. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.07
done_all
6 Канцур О. О. 180.000 Відмова 180
  • Співбесіда: 180
  • РК: 1.07