Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФУПП Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лобоженко Д. Є. Пр. 1 (К) 142.370 Рекомендовано (к) 156 123 145 149
  • Українська мова: 156
  • Математика: 123
  • Історія України: 145
  • Географія: 149
2 Шиян А. О. Пр. 1 (К) 129.111 Рекомендовано (к) 140 108 138 136
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 138
  • Географія: 136
3 Войтович І. К. Пр. 5 (К) 146.080 Деактивовано (зарах. на б) 144 148 147 145
  • Українська мова: 144
  • Математика: 148
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 145
4 Гончарук А. О. Пр. 7 (К) 121.154 Деактивовано (зарах. на б) 150 115 127 109
  • Українська мова: 150
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Іноземна мова: 109