Зачекайте...

G13 Харчові технології

ХТСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 3
/ Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рубан А. О. 184.000 Рекомендовано (к) 184
  • Співбесіда: 184
  • РК: 1.07
done
2 Петров Р. М. 182.000 Рекомендовано (к) 182
  • Співбесіда: 182
  • РК: 1.07
done
3 Трикущенко Д. І. 129.000 Рекомендовано (к) 129
  • Співбесіда: 129
  • РК: 1.07
done