Зачекайте...

G13 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 0.4
/ Технологія приготування їжі
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хороших В. А. 125.000 До наказу (б) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Березовський О. М. 181.000 До наказу (б) 181
  • Співбесіда: 181
  • РК: 1.04
done_all
3 Шихов Є. О. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
  • РК: 1.04
done_all
4 Нікуліна В. А. 153.000 До наказу (б) 153
  • Співбесіда: 153
  • РК: 1.04
done_all
5 589-9660313 Д. В. 150.000 Деактивовано (зарах. на б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
6 Кириченко Є. О. 0.000 Відмова