Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 4 • К 4
Заяв 7
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шевченко Б. І. 156.000 Рекомендовано (к) 156
  • Українська мова: 156
  • РК: 1.07
2 Мищук М. І. 111.000 Рекомендовано (к) 111
  • Українська мова: 111
  • РК: 1.07
done_all
3 Рикун В. М. 109.000 Рекомендовано (к) 109
  • Українська мова: 109
  • РК: 1.07
done_all
4 Горфиняк В. Я. 108.000 Рекомендовано (к) 108
  • Українська мова: 108
  • РК: 1.07
done
5 Мацюк І. Г. 107.000 Рекомендовано (к) 107
  • Українська мова: 107
  • РК: 1.07
done
6 Герелей В. М. 102.000 Рекомендовано (к) 102
  • Українська мова: 102
  • РК: 1.07
done
7 Бабій О. М. 0.000 Відмова