Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 18 • БМ 15 • К 3
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.6
/ Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 8
  • Оригіналів: 8
1. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Жигульська В. Д. 142.000 До наказу (б) 142
  • Українська мова: 142
  • РК: 1.07
done
2 Дерев`янко Д. А. 107.000 До наказу (б) 107
  • Українська мова: 107
  • РК: 1.07
done
3 Бакун М. А. 106.000 До наказу (б) 106
  • Українська мова: 106
  • РК: 1.07
done
4 Данильчук В. В. 105.000 До наказу (б) 105
  • Українська мова: 105
  • РК: 1.07
done
5 Плахотник І. М. 104.000 До наказу (б) 104
  • Українська мова: 104
  • РК: 1.07
done_all
6 Погребняк А. В. 103.000 До наказу (б) 103
  • Українська мова: 103
  • РК: 1.07
done_all
7 Болотін С. М. 101.000 До наказу (б) 101
  • Українська мова: 101
  • РК: 1.07
done_all
8 Вардзелов Д. А. 100.000 До наказу (б) 100
  • Українська мова: 100
  • РК: 1.07
done_all
9 Кучерук Д. Ю. 110.000 Відмова 110
  • Українська мова: 110
  • РК: 1.07
done