Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

СОіП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лінник Я. І. 168.000 Допущено 143 115 134 144
  • Українська мова: 143
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Географія: 144
  • РК: 1.04
2 Рудич В. М. 154.000 Допущено 131 108 120 134
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 120
  • Біологія: 134
  • РК: 1.04
3 Кучеренко І. А. 157.000 Скасовано (втрата пріор.) 110 108 134 149
  • Українська мова: 110
  • Математика: 108
  • Історія України: 134
  • Біологія: 149
  • РК: 1.04
4 Скрипка І. В. 139.000 Скасовано (втрата пріор.) 140 100 105 100
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 105
  • Іноземна мова: 100
  • РК: 1.04
5 Борисенко Д. Д. 118.000 Відмова 118
  • Співбесіда: 118
  • РК: 1.04
6 Чумак М. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)